Om teamet

Bakom Ômsedal står arkitektbyrån Trigueiros Architecture och fastighetsutvecklarna och familjeföretaget Sjöberg/Linder. Tillsammans har de skapat ett boende som utgör en modern tolkning av det härjedalska arvet och som på bästa sätt tar tillvara på allt som Funäsdalen erbjuder.

Trigueiros Architecture

Trigueiros Architecture är en arkitekt- och designbyrå med en gedigen portfölj av uppmärksammade projekt av hög internationell standard. De har med flertalet projekt nominerats till Årets Träpris av Träindustrierna och representerat Sveriges Arkitekter med massivträhus på världsutställningen i Zaragoza.

Baserade i Stockholm arbetar Trigueiros med unika privata villor, fritidshusprojekt i varierade miljöer, bostadsområden med unik karaktär, skräddarsydd möbeldesign och innovativa kommersiella inredningar.

Med ett djupt intresse för material, enkelhet och hantverksskicklighet beskriver de själva sin arkitektur som resultatet av ”ursprung och yrkeserfarenhet”, snarare än en stil.

Trigueiros Architecture’s medvetna arbete med unika lösningar tar form i skräddarsydda miljöer och förflyttar gränsen för vår tids kulturella värden av arkitektur. Genom omsorgsfullt och medvetet arbete präglat av en hög ambitions- och kunskapsnivå, skapar material och rumsligheter en helhet där byggnaden står i nära relation till både sin omgivning och till de som skall leva och bo i dem.

Läs mer om Trigueiros

Sjöberg/Linder

”Svenska fjällen är vackrast i världen! Det ska boendet också vara.”

Vi uppskattar verkligen det som svenska fjällvärlden erbjuder i form av både aktiviteter och naturupplevelser. Vi har tillbringat mycket tid här under alla årstider och totalt förälskat oss. En insikt som vi har fått är att fjällboenden oftast är fina på utsidan, men att det inte läggs lika mycket kärlek på insidan. Detta trots att man under en vintersemester tillbringar mer tid i boendet med långkalsongerna på än någon annan semester. Med vår erfarenhet inom bygg och energilösningar och projektledning bestämde vi oss för att göra något åt detta.

Visionen med Brf Ômsedal är att skapa ett boende som är anpassat för gemenskap och den aktiva återhämtningen som Funäsfjällen erbjuder. Detta i en modern tolkning av det genuina arvet från Härjedalen.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om projektet:
Jonas Linder, Försäljningsansvarig
070-7980393 jonas@omsedal.se

Martin Sjöberg, VD
070-7980395 martin@omsedal.se

Anna-Maria Sjöberg
Marknadsansvarig
070-4264122
annamaria@sjoberglinder.se